• Tuinen Herolds, uw ervaren tuinaannemer in regio Limburg

Adres

Schansstraat 45
3582 Beringen (Limburg)

GSM

0475 44 01 57

E-mail

info@tuinen-herolds.be

Tuinwerken Limburg

Onze diensten
Contacteer ons

Adres

Schansstraat 45 3582 Koersel (Beringen)

Email

info@tuinen-herolds.be

GSM

0475 44 01 57

Plaatsbezoek inplannen?

Benieuwd naar de mogelijkheden en naar de prijs? We maken een afspraak om kennis te maken en om e.a. samen te bespreken.
Afspraak maken

Tuinwerken Limburg

Als u op zoek bent naar een tuinaannemer voor uw tuinwerken in regio Limburg, dan zit u hier alvast op de juiste website.

Tuinen Herolds is gespecialiseerd in totaalconcepten en allerhande tuinwerken, kortom alle werkzaamheden die te maken hebben met uw tuin.

U kunt ons contacteren voor bepaalde werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het aanleggen van uw terras of voor een totaalconcept uit te werken, inclusief tuinontwerp & tuinaanleg.

Hieronder een kort overzicht voor de tuinwerken waarvoor u ons kan contacteren. 

Tuinen Herolds | Tuinwerken Limburg

Van tuinrenovatie tot aanleg, wij verzorgen al uw tuinwerken met plezier.

Of u nu een compleet nieuwe tuin wilt laten aanleggen, uw bestaande tuin wilt renoveren, of specifieke projecten in gedachten heeft, wij staan klaar om uw tuindromen werkelijkheid te maken.

Wij zijn er voor iedereen, grote of kleine opdracht.

Onze Tuinwerken

Neem vandaag nog contact met ons op om uw tuinproject te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw tuindromen waar te maken.

Terras aanleggen

Creëer een gezellige buitenruimte om te ontspannen en te entertainen met ons professioneel aangelegde terras.

Oprit aanleggen

Maak een duurzame en stijlvolle entree naar uw woning met onze expertise in het aanleggen van opritten.

Vijver met terras

Creëer een oase van rust en ontspanning met een schitterende zwemvijver en aangrenzend terras, waar u kunt genieten van de natuur.

Houten constructies

Voeg warmte en karakter toe aan uw tuin met onze op maat gemaakte houten constructies, van tuinhuisjes tot pergola's.

Tuinhuis op maat

Creëer extra opbergruimte of een gezellige buitenruimte met een op maat gemaakt tuinhuis, perfect afgestemd op uw behoeften.

Klinkerwerken & Tuinpaden

Voeg karakter toe aan uw tuin met prachtig aangelegde klinkerwerken en tuinpaden, perfect voor een charmante uitstraling.

Carports plaatsen

Bescherm uw voertuigen tegen alle weersomstandigheden met onze professioneel geplaatste carports, voor veilige en droge parkeergelegenheid.

Tuinafsluiting

Definieer uw buitenruimte en zorg voor privacy met onze stevige en stijlvolle tuinafsluitingen, beschikbaar in verschillende materialen en stijlen.

Terrasaanleg

Een terras is het hart van uw tuin, een plek waar u kunt ontspannen, dineren en samenkomen met vrienden en familie. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van terrassen van verschillende materialen, waaronder natuursteen, hout en beton.

Van het creëren van een stijlvolle zithoek tot het installeren van praktische verlichting en accessoires, wij zorgen ervoor dat uw terras een uitnodigende en functionele buitenruimte wordt waar u van kunt genieten.

Bestratingswerken

Uw oprit is vaak het eerste wat mensen zien wanneer ze uw woning naderen, daarom is het belangrijk dat deze er netjes en verzorgd uitziet. Wij bieden professionele diensten voor het aanleggen van opritten in diverse materialen, zoals klinkers, beton, natuursteen en grind.

Met oog voor detail en vakmanschap zorgen wij voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke oprit die de perfecte eerste indruk achterlaat.

Tuinen Herolds | Tuinwerken Limburg
Tuinen Herolds | Tuinwerken Limburg

Zwembad en Poolhouses

Droomt u van een verfrissende duik in uw eigen zwembad op warme zomerdagen? Onze ervaren vakmensen kunnen uw droom werkelijkheid maken met professionele diensten voor het aanleggen van zwembaden en poolhouses.

Van het graven van het zwembad tot het installeren van filtratiesystemen en terrassen rondom, wij zorgen voor een naadloze en hoogwaardige installatie die voldoet aan al uw wensen en verwachtingen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw tuinproject te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw tuin om te toveren tot een ware oase van rust en schoonheid.

Tuinhuizen Op Maat

Een tuinhuis biedt niet alleen extra opslagruimte, maar kan ook dienen als een gezellige buitenruimte voor ontspanning of hobby's.

Bij Tuinen Herolds ontwerpen en bouwen we op maat gemaakte tuinhuizen en houten constructies die perfect passen bij uw tuin en levensstijl.

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig tuinhuis voor opslag of een luxe poolhouse voor entertainment, wij leveren vakmanschap en kwaliteit in elk project.

Bescherm Uw Voertuig Met Een Carport

Een carport biedt niet alleen bescherming voor uw voertuig tegen de elementen, maar kan ook een esthetische meerwaarde toevoegen aan uw woning.

Of u nu kiest voor een vrijstaande carport of een aanbouw aan uw woning, wij zorgen voor een functionele en aantrekkelijke oplossing.

Tuinen Herolds | Tuinwerken Limburg
Tuinen Herolds | Tuinwerken Limburg

Stijlvolle Tuinafsluitingen

Een tuinafsluiting biedt niet alleen privacy en veiligheid, maar kan ook een decoratief element toevoegen aan uw tuinontwerp.

Bij Tuinen Herolds bieden we een breed scala aan tuinafsluitingen, waaronder houten schuttingen, metalen hekken en natuurlijke heggen.

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige installatie en afwerking, zodat uw tuinafsluiting niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de algehele uitstraling van uw tuin.

PLANNEN VOOR UW NIEUWE TUIN?

Wij denken graag met u mee!

Contact

Schansstraat 45
3582 Beringen (Limburg)
België

GSM: 0475 44 01 57

Email: info@tuinen-herolds.be

© 2024 Tuinen Herolds • Alle rechten voorbehouden • SitemapPrivacy PolicyRegioWebsites.be