TUINAANLEG LIMBURG

Tuinaanleg Limburg

Tuinen en tuinaanleg is onze passie. Wij zijn er voor iedereen in Limburg, particulieren en bedrijven. Een mooie, groene tuin brengt rust. Een tuin is een van de weinige plekken waar je even alle stress kan vergeten. Mensen willen genieten van ieder vrij moment en doen dan bij voorkeur in een aangename tuin.

Smaken verschillen, de ene wilt een landelijk karakter aan zijn tuin geven en een ander heeft de voorkeur voor een strakkere & moderne look. Wij hebben ruime en aantoonbare ervaring met alle soorten tuinaanleg, van een budgetvriendelijke tuinaanleg tot een weelderige oase.

Tuinaanleg Limburg: van ontwerp tot realisatie

Heeft u reeds een ontwerp? Mooi, als tuinaannemer kan u ons inschakelen voor de uitvoering van uw tuinaanleg van A tot Z.

Heeft u nog geen ontwerp? Dan helpen we u graag verder met een totaalconcept. We beginnen met tuinontwerp op maat en daarna zorgen we voor de uitvoering van uw tuinaanleg.

Heeft u geen tuinontwerp nodig en wilt u enkel bepaalde werken inzake tuinaanleg laten uitvoeren? Dat kan zeker! Als tuinaannemer kan u ons inschakelen voor de aanleg van uw terras, oprit, zwembad, tuinhuis, carports, …. Bekijk hier gerust onze mogelijkheden.

Stappenplan tuinaanleg

  1. Opmeten van de tuin.
  2. Gaat het om een tuinrenovatie? Dan verwijderen we eerst oudere elementen uit de tuin. En dan brengen we vruchtbare grond aan voor de beplanting.
  3. De tuin is nu klaar voor bestrating, terras, paden, vijvers, afsluitingen, ….
  4. Afwerking: beplanting, aanleggen gazon, bloembakken, speeltoestellen, …

Vrijblijvende afspraak maken voor uw tuinaanleg regio Limburg

Goede afspraken maken goede vrienden. Daarom starten we altijd met een vrijblijvend gesprek.

U krijgt daarna een uitgewerkte offerte. Komen we overeen? Dan kan onze samenwerking starten.

Bent u dus benieuwd naar de mogelijkheden en prijs voor uw tuinaanleg in Limburg? Contacteer ons dan vrijblijvend.

Vragen? 
Contacteer ons vrijblijvend.