TUINARCHITECT LIMBURG

Tuinarchitect Limburg

Op zoek naar een tuinarchitect voor uw tuinontwerp op maat? Tuinen Herolds is actief in de regio Limburg voor particulieren en bedrijvenIeder tuinontwerp begint bij een bezoek te plaatse. 

Onze tuinontwerpen worden steeds exclusief voor u, en op maat gemaakt. Wij werken in klassieke en moderne stijlen. Daarbij houden we steeds rekening met uw budget. Zo hebben we reeds tal van budgetvriendelijke tot exclusieve tuinen ontworpen.

Professioneel tuinontwerp

Indien u kiest voor Tuinen Herolds uit Limburg, kiest u voor een planmatige en professionele uitvoering door onze firma, volgens de vooropgestelde criteria en budgetplanning. Hierbij houden wij bij elke uitvoeringsfase rekening met de hoogste kwaliteitseisen en waarborgen wij steeds het exclusieve karakter van uw tuin.

Tuinontwerp in 3D

Het tuinontwerp en grondplan zijn klaar, maar dan wil je graag ook visueel een beeld krijgen van hoe je tuin er nu zal komen uit te zien. Daarom maken wij graag een 3D tuinontwerp.

Onze tuinarchitect kan je hierdoor makkelijk tonen hoe je poolhouse, zwembad, vijver of terras geïntegreerd zullen worden.

Een ander voordeel is dat je een realistisch beeld krijgt van je tuin waardoor je makkelijker bepaalde keuzes kan maken inzake materialen, planten, verlichting, accenten, …

Vrijblijvende afspraak met onze tuinarchitect in regio Limburg?

Benieuwd naar de mogelijkheden en naar de prijs? Contacteer ons dan vrijblijvend. We maken een afspraak om kennis te maken en om e.a. samen te bespreken:

  1. U ontvangt een gratis & uitgewerkte offerte.
  2. Als u akkoord bent, tekenen we de plannen volledig uit.
  3. Uiteraard kunnen we assisteren van A tot Z met uw tuinaanleg of tuinrenovatie.

Vragen? 
Contacteer ons vrijblijvend.