• Tuinen Herolds, uw ervaren tuinaannemer in regio Limburg
Tuinen Herolds | Tuinaanleg Lommel

Adres

Schansstraat 45
3582 Beringen (Limburg)

GSM

0475 44 01 57

E-mail

info@tuinen-herolds.be

Tuinaanleg Lommel

Onze diensten
Contacteer ons

Adres

Schansstraat 45 3582 Koersel (Beringen)

Email

info@tuinen-herolds.be

GSM

0475 44 01 57

Plaatsbezoek inplannen?

Benieuwd naar de mogelijkheden en naar de prijs? We maken een afspraak om kennis te maken en om e.a. samen te bespreken.
Afspraak maken

Tuinaanleg Lommel: tuinaannemer gezocht?

Tuinaanleg en tuinrenovatie is onze passie.

Tuinaannemer Tuinen Herolds is er voor iedereen in Lommel, particulieren en bedrijven. Een mooie, groene tuin brengt rust. Een tuin is een van de weinige plekken waar je even alle stress kan vergeten.

Mensen willen genieten van ieder vrij moment en doen dan bij voorkeur in een aangename tuin.

Smaken verschillen, de ene wilt een landelijk karakter aan zijn tuin geven en een ander heeft de voorkeur voor een strakkere & moderne look.

Wij hebben als hovenier ruime en aantoonbare ervaring met alle soorten tuinaanlegvan een budgetvriendelijke tuinaanleg tot een weelderige oase.

Tuinen Herolds | Tuinaanleg Lommel

Tuinaanleg Lommel: van ontwerp tot realisatie

Bij hoveniersbedrijf Tuinen Herolds nemen we uw tuinaanlegproject in Lommel van begin tot eind serieus. Of u nu al een ontwerp heeft of niet, wij staan klaar om uw droomtuin werkelijkheid te maken. Als u al een ontwerp heeft, kunt u op ons rekenen voor de vakkundige uitvoering van uw tuinaanleg, van A tot Z.

Als u nog geen ontwerp heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken. Ons ervaren team van tuinmannen staat klaar om u te begeleiden bij het creëren van een tuinontwerp op maat dat perfect aansluit bij uw wensen en levensstijl. Na het ontwerp zorgen we vervolgens voor de feilloze uitvoering van uw tuinaanleg, waarbij we streven naar het hoogste niveau van vakmanschap en kwaliteit.

Hieronder een kort overzicht van hoe wij u van dienst kunnen zijn:

 1. Heeft u reeds een ontwerp? Mooi, als tuinaannemer in Lommel kan u ons inschakelen voor de uitvoering van uw tuinaanleg van A tot Z.
 2. Heeft u nog geen ontwerp? Dan helpen we u graag verder met een totaalconcept. We beginnen met tuinontwerp op maat en daarna zorgen we voor de uitvoering van uw tuinaanleg.
 3. Heeft u geen tuinontwerp nodig en wilt u enkel bepaalde tuinwerken inzake tuinaanleg laten uitvoeren? Dat kan zeker! Als tuinaannemer kan u ons inschakelen voor diverse tuinwerken aanleg van uw terras, oprit, zwembad, tuinhuis, carports, ….

Tuinaannemer Lommel

Als ervaren tuinaannemer kunnen wij u bijstaan bij de aanleg van diverse elementen, zoals terrassen, opritten, zwembaden, tuinhuizen, carports, afsluitingen, tuinpoorten, verlichting en meer. 

Het proces van tuinaanleg begint meestal met een eerste consultatie en het maken van een tuinontwerp (optioneel). Vervolgens wordt de site voorbereid, inclusief grondwerken en eventuele afbraak van bestaande structuren. Daarna worden de verschillende elementen van de tuin aangelegd, zoals bestrating, beplanting en eventuele waterpartijen. Ten slotte wordt de tuin afgewerkt en eventueel voorzien van onderhoudsinstructies.

De duur van het tuinaanlegproces kan variëren afhankelijk van de grootte van de tuin, de complexiteit van het ontwerp, en de weersomstandigheden. Over het algemeen kan het enkele dagen tot enkele weken duren om een tuin volledig aan te leggen.

Het is mogelijk om zelf een tuinontwerp te maken, maar het inschakelen van een professionele tuinarchitect kan waardevol zijn. Een tuinarchitect kan uw ideeën vertalen naar een samenhangend ontwerp, rekening houdend met aspecten zoals functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid.

De kosten van tuinaanleg kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte van de tuin, het gekozen ontwerp, de materialen die worden gebruikt en eventuele extra functies zoals verlichting of irrigatiesystemen. Het is raadzaam om een gedetailleerde offerte op te vragen om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten voor uw specifieke project.

Duurzame tuinaanleg kan worden bevorderd door het gebruik van inheemse plantensoorten, het minimaliseren van het gebruik van chemicaliën en kunstmeststoffen, en het integreren van waterbesparende technieken zoals regenwaterrecuperatie en mulchen. Een ervaren tuinaannemer kan advies geven over duurzame praktijken die passen bij uw tuin en levensstijl.

Hovenier Tuinen Herolds

Of u nu op zoek bent naar een volledige aanleg van A tot Z, een specifiek project wilt laten uitvoeren, of gewoon professioneel advies nodig heeft, Tuinaannemer Herolds staat voor u klaar.

Van het aanleggen van terrassen, opritten en zwembaden tot het plaatsen van tuinhuizen, carports en keerwanden, wij hebben de expertise en ervaring om uw droomtuin tot leven te brengen.

Ons team van tuinspecialisten zorgt voor een zorgvuldige uitvoering met oog voor detail, kwaliteit en duurzaamheid. Laat ons uw tuin transformeren en geniet van een buitenruimte die perfect past bij uw levensstijl en wensen.

 • Voor particulieren en bedrijven in Limburg
 • Ruime ervaring in diverse tuinstijlen: van landelijk tot modern
 • Volledige service van ontwerp tot realisatie
 • Mogelijkheid tot uitvoering van tuin aanleggen op basis van bestaand ontwerp
 • Aanleg van specifieke elementen zoals terrassen, opritten, zwembaden, tuinhuizen en carports
 • Gestroomlijnd stappenplan voor een vlotte realisatie, inclusief opmeten, voorbereiding, bestrating en afwerking
 • Vrijblijvend gesprek en gedetailleerde offerte op maat
 • Transparante communicatie en duidelijke afspraken voor een succesvolle samenwerking
Tuinen Herolds | Tuinaanleg Lommel
Tuinen Herolds | Tuinaanleg Lommel

Werkwijze van Tuinen Herolds

Bij Tuinen Herolds beginnen we altijd met een persoonlijk overleg om uw wensen, stijlvoorkeuren en budget te bespreken.

Op basis hiervan creëren onze ervaren tuinarchitecten desgewenst een uniek tuinontwerp op maat dat rekening houdt met de lay-out van uw terrein, omgevingsfactoren en specifieke esthetische voorkeuren.

Bij de uitvoering van uw tuinwerken maken we gebruik van hoogwaardige materialen en planten van betrouwbare leveranciers om duurzaamheid en schoonheid te garanderen.

Ons toegewijde team van vakmensen zorgt vervolgens voor een vakkundige uitvoering, waarbij elk element zorgvuldig wordt geïmplementeerd volgens het ontwerp.

Na voltooiing van uw tuinproject bieden we nazorg en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw tuin gedijt en evolueert met de tijd.

Met onze toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid streven we ernaar om een prachtige buitenruimte te creëren waar u jarenlang van kunt genieten.

PLANNEN VOOR UW NIEUWE TUIN?

Wij denken graag met u mee!

Tuinen Herolds | Tuinaanleg Lommel

Contact

Schansstraat 45
3582 Beringen (Limburg)
België

GSM: 0475 44 01 57

Email: info@tuinen-herolds.be

© 2024 Tuinen Herolds • Alle rechten voorbehouden • SitemapPrivacy PolicyRegioWebsites.be