Tuinaanleg Hasselt

Tuinaanleg Hasselt

Tuinaanleg Hasselt: tuinen en tuinaanleg is onze passie. Wij zijn er voor iedereen in Hasselt, particulieren en bedrijven. Mensen willen genieten van ieder vrij moment en doen dan bij voorkeur in een aangename tuin.

Wij hebben ruime en aantoonbare ervaring met alle soorten tuinaanleg in Hasselt, van een budgetvriendelijke tuinaanleg tot een weelderige oase.

Tuinaanleg Hasselt: van ontwerp tot realisatie

Heeft u reeds een ontwerp voor uw tuin in Hasselt? Mooi, als tuinaannemer kan u ons inschakelen voor de uitvoering van uw tuinaanleg van A tot Z.

Heeft u nog geen ontwerp voor uw tuin in Hasselt? Dan helpen we u graag verder met een totaalconcept. We beginnen met tuinontwerp op maat en daarna zorgen we voor de uitvoering van uw tuinaanleg in regio Hasselt.

Heeft u geen tuinontwerp nodig en wilt u enkel bepaalde werken inzake tuinaanleg laten uitvoeren voor uw woning of bedrijfstuin in Hasselt? Dat kan zeker! Als tuinaannemer kan u ons inschakelen voor de aanleg van uw terras, oprit, zwembad, tuinhuis, carports, …. Bekijk hier gerust onze mogelijkheden.

Tuinaanleg Hasselt

  1. Opmeten van de tuin.
  2. Gaat het om een tuinrenovatie? Dan verwijderen we eerst oudere elementen uit de tuin. En dan brengen we vruchtbare grond aan voor de beplanting.
  3. De tuin is nu klaar voor bestrating, terras, paden, vijvers, afsluitingen, ….
  4. Afwerking: beplanting, aanleggen gazon, bloembakken, speeltoestellen, …

Vrijblijvende afspraak maken voor uw tuinaanleg regio Hasselt

Goede afspraken maken goede vrienden. Daarom starten we altijd met een vrijblijvend gesprek bij uw thuis of in uw zaak in Hasselt.

U krijgt daarna een uitgewerkte offerte. Komen we overeen? Dan kan onze samenwerking starten.

Bent u dus benieuwd naar de mogelijkheden en prijs voor uw tuinaanleg in Hasselt? Contacteer ons dan vrijblijvend.

Vragen? 
Contacteer ons vrijblijvend voor uw tuinaanleg in Hasselt.